Fanaa Ishq Mein Marjawan – 14. epizoda - Ishaan zaprosi Pakhi, Agasthya planira da ga ubije!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 14. epizoda – Išan zaprosi Paki, Agastja planira da ga ubije!

By  | 


Išan zaprosi Paki, Agastja planira da ga ubije!

Išan i Paki su zaključani u hladnoj komori dok Agastja doziva Paki stojeći ispred vrata. Išan nacrta srce na Pakinom prstu i zaprosi je. Paki pristane. On je zagrli. Agastja dovodi bolničare i traži da se razvale vrata jer je neko zarobljen unutra. Bolničar objašnjava da je u pitanju digitalna brava i da je potrebno popraviti uređaj da bi se otvorila. Agastja pokušava da popravi uređaj spajanjem žica. Paki gubi svest. Išan traži od Paki da ostane budna. Agastja popravi žicu i otvori vrata. Utrči unutra i iznese Paki, dok bolničari izvode Išana.
Kasnije, Išan i Agastja zahtevaju od Paki da se odmori. Ona ih uverava da je dobro. Išan upita Agastju otkud on u bolnici. Agastja odgovori da je došao da razgovara sa njim u vezi Paki. Bolničar mu je rekao da je u hladnoj komori. Išan se zahvaljuje Agastji što je spasio njega i Paki. Paki priča Agastji da su Išan i ona rešili nesporazum. Išan se nadoveže da je zaprosio Paki iz straha da će umreti i ona je pristala. Agastja je šokiran.
Kasnije, Agastja i Paki su na putu u autu. Paki konstatuje da Agastja nije srećan zbog njene odluke. Agastja zaustavlja auto i izađe, a potom i izbaci Paki iz auta. Pita je da li može da hoda bosa po toj polugi sa šiljcima koja se nalaze tu. Kako može ponovo da veruje Išanu i da prihvati njegovu ponudu za brak? Paki pokušava da smiri Agastju. Kaže da joj srce govori da je Išan pravi za nju. Nije se uplašila kada je bila na korak od smrti, jer je Išan bio sa njom. Zato mu je rekla da će, ako prežive, zauvek ostati zajedno i da će verovati jedno drugom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site