Fanaa Ishq Mein Marjawan – 143. epizoda - Paki pronalazi sve skrivene kamere postavljene u kući!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 143. epizoda – Paki pronalazi sve skrivene kamere postavljene u kući!

By  | 

Paki pronalazi sve skrivene kamere postavljene u kući!
Mira se svađa telefonom sa nekim i govori da će mu uskoro dati novac. Tara dolazi tamo i pita Miru kako se njen način govora odjednom tako promenio. Mira kaže da je stekla naviku ostajući sa njima. Mona dolazi i vodi Taru sa sobom u kupovinu. Mira komentariše da Tara, kao i Paki, sve pomno posmatra.
Paki traži od služavke da očisti prašinu sa vaze za cveće. Ova je posluša i tom prilikom ispadne skrivena kamera iz cveća. Paki potvrdi da su skrivene kamere postavljene u celoj kući. Ona sumnja da Agastja stoji iza toga i odlučuje da ga natera da to prizna. Ona dolazi lažnom Agastji i kaže da se Mira vratila. Služavka je pronašla skrivenu kameru dok je čistila i Mira ju je sigurno postavila. Ona ima uređaj koji joj je dao Mohit za otkrivanje kamera. Potraži ga.
Agastjin dvojnik postaje napet. Paki pomisli da je Agastjin izraz lica potvrdio njenu sumnju. Ona proveri celu kuću pomoću uređaja i ukloni sve skrivene kamere.
Mira i pravi Agastja vide ovo na ekranu. Mira je šokirana dok je Agastja srećan.
Ovamo, Paki pomisli da već zna sve lokacije skrivenih kamera, ali je želela da ih ukloni ispred Agastje. Ona uklanja poslednju kameru.
Mira iznervirana što je Paki pronašla sve kamere, dok se Agastja smeje.
Paki želi da te kamere da Mohitu da locira osobu koja prati kamere. Agastjin dvojnik odbija i kaže da će to on učiniti uz svoj kancelarijski tim, jer Mohit može reći porodici i oni će se zabrinuti. On je uverava da će pronaći istinu. Paki je takođe odlučna da otkrije istinu po svaku cenu. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site