Fanaa Ishq Mein Marjawan – 2. epizoda - Paki ostane zaključana u staroj palati!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 2. epizoda – Paki ostane zaključana u staroj palati!

By  | 


Paki ostane zaključana u staroj palati!

Paki priča telefonom sa Tanijom. Hvala Bogu da je Rađiv izvukao živu glavu, ali nije joj jasno kako je pao odatle. Tanija odvrati da će policijska istraga biti sprovedena nakon Rađivove operacije. Predlaže odlazak u bioskop da poprave Pakino raspoloženje. Paki ne može zato što mora da ide na aerodrom i pokupi Agastju koji danas stiže u Indiju. Traži odeću po svom ormanu, danas će se obući u indijskom stilu kao što on voli. Prekine poziv. Neko je posmatra kroz otvor na vratima, Paki to oseti i otvori vrata, tamo zatekne svoju sestru, Šanaju. Šanaja predstavlja članove svoje porodice uživo svojim praotiocima, priđe tati koji igra ukrštenice. Do njega sedne Paki koja mu pomaže da pronađe ukrštenicu. Šanaja kaže svojim pratiocima da njen tata nešto manje govori, zove se Samir. Ona zatim predstavi svoju majku koja je prekori da je uvek na telefonu. Sledeći su njen rođak Mohit, ujak Anuđ i njegova žena.
Paki krene rekavši ukućanima da će se kasno vratiti kući jer ide na aerodrom da pokupi Agastju.
Agastja sa osmehom gleda Pakine slike na svom Ipad-u.
Par za koji Paki i Tanija planiraju venčanje želi da promeni mesto venčanja. Žele da održe venčanje u ukletoj vili. Tanija kaže da nije moguće promeniti mesto održavanja u poslednjem trenutku, međutim Paki se složi. Paki uverava malo zabrinutu Taniju da joj je univerzum dao lokaciju. Ima prijateljicu sa fakulteta koja je iz kraljevske porodice, razgovaraće sa njom i snaći se za palatu. Spremaju se da krenu kolima da vide lokaciju za venčanje, tačnije tu palatu. Tanija pusti poruku nekome pre nego što se odvezu. Tip sa kapuljačom ih prati. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site