Fanaa Ishq Mein Marjawan – 3. epizoda - Paki je uz Agastjinu pomoć pronađena!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 3. epizoda – Paki je uz Agastjinu pomoć pronađena!

By  | 


Paki je uz Agastjinu pomoć pronađena!

Išanu nije svejedno kada primeti da se sanduk ispred njega pomera. Otvara ga i pronalazi Paki unutra. Pita je šta pobogu radi unutra. Paki odgovori da je osećala da je neko prati. Uplašila se, pa se sakrila unutra. Išan prokomentariše da se devojke previše plaše, međutim, i on se uplaši kada pored prolete slepi miševi. Paki mu se ruga, ko se sad plaši?
Sa druge strane, Pakina majka je zabrinuta za nju, svi prisutni su kao na iglama. Pakin otac, Samir, insistira da odu na aerodrom i provere da li je Paki sa Agastjom. Upravo tada zazvoni zvono na vratima. Pakina majka požuri da otvori misleći da se Paki vratila, ali ugleda Agastju na vratima. Pita ga zar Paki nije sa njim, na šta on odvrati da je mislio da je kod kuće. Prema je sada još više zabrinuta za svoju ćerku.
Neko ih krišom posmatra.
Išan se greje pored vatre koju je zapalio, upita Paki da mu se pridruži zato što je prehladno, ali ona sva važna odbija, kao da ne zna taktike momaka samo da devojka sedne blizu njih. Na kraju više ne može da podnese hladnoću i sedne pored njega. Baci pogled na njegov telefon, pošto on ima slušalice, da proveri da li se signal na njegovom telefonu pojavio i razočara se. Agastja se sigurno naljutio.
Sa druge strane, Agastja uputi policiju da brzo ponađu Paki, upozori ih da je to prioritet. Čini se da ga neko prati kada se odveze odatle.
Išan ponudi Paki ćebence. Paki odbije, na šta se Išan samo složi. Ona ne može da veruje da on nije znao tako jednostavnu stvar – da ako devojke odbiju nešto, to znači da to žele. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *