Fanaa Ishq Mein Marjawan – 3. epizoda - Paki je uz Agastjinu pomoć pronađena!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 3. epizoda – Paki je uz Agastjinu pomoć pronađena!

By  | 


Baka zamoli Agastju da pojede nešto i uverava ga da će Paki biti dobro pošto je razumna devojka. Odlazi odatle kada joj ne odgovori zauzet na svom laptopu. On ubrzo nazove inspektora i obavesti ga da je Paki u palati. Ovaj pita otkud on to zna. Agastja odvrati da je proverio snimke siguronosne kamere oko palate. Paki je otišla tamo sa svojim timom, prikazana je Tanija kako izlazi napolje, ali ne i Paki. Štaviše, da je izašla iz palate, pozvala bi ga. Inspektor ponovo pita kako je nabavio snimak kamera. Agastja traži od njega da umesto što postavlja pitanja dovede Paki.
Policijski tim stiže u palatu gde pronalaze Paki i Išana zajedno. Paki im objasni kako je završila zaključana. Inspektor pita Išana ko je on i kako je ušao unutra. Išan mu ispriča za svoju opkladu. Inspektor samo što ga ne uhapsi kada se Paki umeša rekavši da je Išan pristojan momak i da ne bi preživela u palati bez njegovog društva. Inspektora nazove Agastja. Bio je u pravu, tu su i našli Paki. Paki se odmah nasmeje i pomisli da je ne bi pronašli bez Agastjine pomoći. Pre odlaska vrati Išanu njegovo ćebence. On joj se nasmeši.
Sledeća scena, Paki je stigla kod Agastje kući, odmah se vidi sa bakom. Tom prilikom sazna da se on zatvorio u sobu i da je ljut na nju. Traži od njega da prestane da se duri i otvori vrata, ali on odbija, kobajagi mu se spava. Paki mu napomene da se nađe sa njom na njihovoj uobičajenoj lokaciji sutradan i odlazi. Agastja odškrine vrata i gleda je kako odlazi. Prokomentariše da će ga strah od gubitka nje jednog dana dokrajčiti i osmehne se. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *