Fanaa Ishq Mein Marjawan – 3. epizoda - Paki je uz Agastjinu pomoć pronađena!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 3. epizoda – Paki je uz Agastjinu pomoć pronađena!

By  | 


Išan se našali pitajući da li je ona uopšte devojka pa joj daje ćebe. Paki se pokrije. On potom primeti da se povredila na ruci i nudi da joj stavi flaster. Ona uzme flaster sa namerom da ga sama stavi, ali nije u stanju. Na kraju ga baci vidno iznervirana. Bogorada da joj je dan krenuo naopako, završila je zaključana u ovoj ukletoj palati. Išan izvuče drugi flaster, stavi joj ga na ruku i predlaže da pričaju o nečemu drugom kako bi skrenuli misli. Pripoveda joj priču te stare palate u kojoj su se igrom slučaja oboje našli.
Naime, kralj je kidnapovao princezu da bi je oženio, ali princeza je volela drugog princa i odbila da se uda za njega. Princezi su bili draži okovi od života u kom će pripadati bilo kome sem voljenom. Princ je svuda tražio princezu, i najzad je pronašao, ali mrtvu. Na kraju je i on umro.
Paki dirnuta pričom izjavi da imaju sve u savremenom svetu, ali su zaboravili da vole. Njena ljubavna priča će isto biti veoma intenzivna. Išan se složi. Svako bi se zaljubio u devojku poput nje… Onaj ko se zaljubi će biti ludo zaljubljen u nju. Paki ga gleda.
Agastja stiže kući gde se vidi sa bakom. Ona pita gde je bio, pokušavala je da ga kontaktira. Agastja veli da je druga najlepša devojka na svetu nestala, ne mogu da pronađu Paki. Razgovarao je sa inspektorom. U tom trenutku ga inspektor nazove kako bi ga izvestio o novostima. Agastja mu jasno stavi do znanja da želi Paki, a ne njegove izgovore. Neka je za sat vremena pronađu inače će morati da pozove ministra.
Išan i Paki dele slušalice i slušaju muziku. Jedan pogleda drugog kada ovaj drugi ne gleda. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *