Fanaa Ishq Mein Marjawan – 3. epizoda - Paki je uz Agastjinu pomoć pronađena!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 3. epizoda – Paki je uz Agastjinu pomoć pronađena!

By  | 


Sledećeg dana, Paki čeka Agastju na dogovorenom mestu. Uplaši je neki mali sa maskom koji joj preda poruku. Ona uprati uputstva i uđe unutar neke kuće gde na stolu zatekne malu kutiju. Otvori kutiju i vrisne kada neko malo strašilo izađe punom brzinom. Agastja sa strane umire od smeha. Paki se žali da ju je uplašio! Agastja je podseti da je ona njega sinoć uplašila. Paki ga zagrli i izvini mu se. Bila je zaključana u palati i nije imala telefon sa sobom, inače bi prvo njega nazvala. Agastja uzvrati zagrljaj. Neko ih posmtra.
Paki prepričava njihove uspomene iz detinjstva i smeje se. Predlaže da naprave selfie i pozira sa njim. Dok ona slika, njemu nije dobro od njene blizine, opčinjen je njom, gleda je.
Agastja spomene da je vreme da razmišljaju o svojoj budućnosti. Paki se priseti Išana i odmah zapita zašto joj je na spomen budućnosti on pao na pamet. Zna da je njegova (Agastjina) budućnost već uređena i neka kaže baki ako ima neku devojku strankinju. On veli da će morati tamo da se nastani ako oženi strankinju. Paki je ushićena kada je obavesti da se skroz vraća u Indiju. On primeti ranu na njenoj ruci i silno se zabrine. Želi da pozove doktora, ali Paki ga odvrati od toga i uverava da će otići u bolnicu. Neka se ne brine toliko zbog sitnica, šta ako joj se desi nešto najgore? On odvrati da joj ništa ne može nauditi dok je on sa njom. Nudi da je odbaci kući, ali Paki insistira da će rezervisati taksi kako on ne bi zakasnio na sastanak.
Sa druge strane, tip sa kapuljačom bičuje sam sebe. Neki muškarac dođe i stane iza njega.
Epizodu pogledajte OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *