Fanaa Ishq Mein Marjawan – 7. epizoda - Paki upozna Išana sa Agastjom!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 7. epizoda – Paki upozna Išana sa Agastjom!

By  | 


Paki upozna Išana sa Agastjom!

Agastja uzima mali, hirurški nož koji sakrije iza leđa i usmeri pogled prema Išanu. Išana zanima zašto je želeo da se konsultuje baš sa njim. Agastja odvrati da je mnogo toga čuo o njemu. Prilazi mu sa leđa i ledeno ga gleda. Išan se okrene i pomalo trgne kada ga vidi tako blizu, uverava ga da ga neće boleti. Agastja izjavi da bol čini da oseća živim. Išan ga savetuje da onda promeni svoj put ispunjen boli (u tom smislu – prim. prev.). Agastja veli da bi za to morao da ukloni onoga ko mu zadaje bol. Išan se ne slaže sa njim, bolje je da jednostavno krene dalje u životu. Još ga posavetuje da se drži podalje od trnja. Agastja dvosmisleno potvrdi da hoće, itekako će ukloniti trnje sa svog puta.
Agastja u svojoj kancelariji predstavlja prisutnima najmanju kameru na svetu koja može biti fiksirana čak i u dijamant.
Scena se seli kod Paki kuće, on je došao u goste. Paki se zabrine videvši zavoj na njegovoj ruci. Agastja je uverava da se slučajno dogodilo, nije vodio računa. Za svakog člana njegove porodice ima po jedan skupoceni poklon, po njihovom ukusu. Paki ga pita šta je njoj kupio. Paki ga ućutka čim spomene Išana jer njena porodica ne zna ništa o njemu. Vodi ga gore u sobu i otkrije mu da neće upoznati Išana sa svojom porodicom pre nego što ga on (Agastja) upozna i, na neki način, odobri. Agastja je pita hoće li ostaviti Išana ako mu se ne svidi. Paki je pomalo iznenađena pitanjem, on se zagonetno smeši. Ona je sigurna da će mu se dopasti. On priđe polici sa igračkama i proveri igračku, medvedića u kom je ugrađena kamera preko koje je špijunira. Paki ga pita da li vidi, pažljivo čuva prvi poklon od njega. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site