Fanaa Ishq Mein Marjawan – 75. epizoda - Bulbul i Meera postignu dogovor!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 75. epizoda – Bulbul i Meera postignu dogovor!

By  | 

Bulbul i Meera postignu dogovor!
Bulbul traži vrtoglavu svotu novca od Meere da ispuni svoj zadatak. Meera nema nameru da joj da ništa više od prvobitno ponuđene cene. Bulbul veli da je za rad sa zvezdom potrebna i odgovarajuća cena. Yugu nije jasno kako im ona može pomoći. Meera pristane da joj da novac koji je tražila. Bulbul je zadovoljna što nije škrta.
Yug ispituje Meeru što je pristala na traženu sumu novca od Bulbul. Meera tvrdi da je spremna da plati koliko je ova tražila da bi zaradila duplo. Agasthya je sve što poseduje prepisao na Pakhino ime, a njeno telo je nestalo pre šest meseci. Uprkos tome što ima starateljstvo nad Agasthyom, nije mogla da dobije svu njegovu imovinu. Postoje samo dva načina da imovina padne u njene ruke: jedan je da pronađu Pakhino mrtvo telo, a drugo je da izmisle da je Pakhi još uvek živa i da prebace sve na njeno ime. Objaviće svima da je Pakhi i dalje živa, a onda lažirati njen potpis za imovinu. Yug pita kako da veruju Bulbul kad ne znaju ništa o njoj.
Bulbulina majka pita Bulbul zašto je pristala na pogodbu sa ženom koja je uhvatila za vrat. Bulbul tvrdi da je potrebna Meeri i da joj zato ne bi naudila. To će potrajati svega tri dana, a mogu izlečiti baku. I sama joj je uvek govorila da ne dozvoli da se dogodi nepravda, a ovde Meera čini nepravdu Agasthyi, mora ostati tu da bi mu pomogla. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno