Fanaa Ishq Mein Marjawan – 8. epizoda - Išan i Agastja su ranjeni u isto vreme!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 8. epizoda – Išan i Agastja su ranjeni u isto vreme!

By  | 


Išan i Agastja su ranjeni u isto vreme!

Agastja dovodi Natašu u onu tajnu sobu. Pobesnelo joj govori da Paki nije glupa a on neće ostati sam. Paki će možda trebati vremena da uoči njegovu ljubav, ali u redu je, spreman je da sačeka nakon svih ovih godina čekanja. Nataša se šokira kada vidi Paki na svim ekranima u tajnoj sobi. Zgroženo izjavi da on znači prati Paki preko špijunskih kamera… To nije ljubav, već ludilo. Opsesija. Paki će ga mrzeti kada sazna šta radi.
Paki se bavi aranžmanima i pripremom za korporativni događaj g. Singanije i zahvaljuje mu se što joj je ukazao priliku. Gdin Singanija se zahvali njoj što je ubedila Agastju da bude glavni gost događaja, kako je uspela to s obzirom da on ne gostuje ni na kakvim svečanostima? Paki odvrati da već duže vreme poznaje Agastju, nije problem.
Sa druge strane, Agastja počne da šiša Natašu zbog izgovorenih reči o Paki. Nataša ga, van sebe i uplašena, naziva psihopatom. Izložiće ga pred Paki i celim svetom.
Paki primi poruku u kojoj piše da izgleda kao šejk od manga u žutoj haljini, okrene se i zatekne nasmejanog Išana.
Nataša uspe da oslobodi zavezane ruke i pokuša da pobegne iz tajne sobe. Međutim, Agastja u tom trenutku baci male perle zbog kojih ona sklizne, udari glavom u zid i sruši se na pod. On izjavi da ne može da ga razotkrije pred Paki jer je nikada više neće ni videti.
Paki upita Išana šta on radi tu. On je došao da joj donese kafu kao izgovor da je vidi. Njoj je i više nego drago što ga vidi, zahvali mu se.
Naveli (Agastjina sestra) kuca na vrata njegove sobe. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *