Fanaa Ishq Mein Marjawan – 8. epizoda - Išan i Agastja su ranjeni u isto vreme!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 8. epizoda – Išan i Agastja su ranjeni u isto vreme!

By  | 


Pakin ujak, Anuđ, pokaže Jugu fotografiju Išana i Paki. Zanima ga zašto je tražio baš od njega i njegove žene da drže Paki na oku. Jug mu kaže da je zakasnio sa novostima. I druga stvar, neka gleda svoja posla.
Išan se kobajagi žali Paki, stalno razmišlja o njoj, ne može da spava, nije u stanju da se skoncentriše na svoje obaveze… Približi joj se bliže i nasloni je negde. Agastja uzastopno zatvori jednom rukom levo pa desno oko. U dilemi je da li da ubije Išana ili ne. Okrene Juga i traži od njega da odmah izvrši posao kao što mu je rekao. Paki povede Išana sa sobom da joj, kad je već tu, pomogne da uredi stolove.
Jug nazove Taniju i naredi joj da ubije Išana. Tanija se uplaši i pita kako to može da uradi, ali na kraju ipak pristane da ga posluša kada joj spomene da će nauditi njenoj majci. Dođe neke gvozdene šipke koju odšrafi. Išan je završio zadati posao, sada traži od Paki svoj poklon. Zatvore oči i krenu se približavati jedan drugom. Baš u tom trenutku, kada Tanija skine šraf, šipka/gvozdeni stub se otkači i udari Išana pravo po leđima. On pada ne zemlju vrišteći. Paki je zgranuta, počne da plače i traži od prisutnih da nazovu hitnu pomoć. Agastja gleda sve od kuće. Čisti svoje oružje, tačnije pištolj i usput okrene Paki. Ona mu uspaničeno govori da je Išan povređen. Agastja pita da li da dođe tamo gde se nalaze. Ona odbije, biće potrebno mnogo vremena dok stigne. Ne može da prestane da plače, jer ako se Išanu nešto dogodi, neće moći da živi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *