Fanaa Ishq Mein Marjawan – 8. epizoda - Išan i Agastja su ranjeni u isto vreme!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 8. epizoda – Išan i Agastja su ranjeni u isto vreme!

By  | 


Agastja je besan, toliko toga čini za nju, a njoj je ipak toliko stalo do Išana. Izobliči se sav i puca sam sebi u ruku. Paki je šokirana čuvši zvuk preko slušalica, pita ga šta je to bilo.
Baka i Naveli uđu kod Agastje u sobu i šokiraju se kada ga ugledaju povređenog na podu. Baka preko telefona saopšti Paki da se Agastja slučajno upucao, vode ga u bolnicu. Tanija govori Paki da je hitna pomoć stigla da odveze Išana. Išan, iako sav u bolovima, upita Paki šta se desilo Agastji. Paki mu uplakana odgovori da je greškom upucan, nije joj jasno šta se to dešava. Išan joj govori da slobodno ode tamo. Međutim, ona okleva. On insistira da ode da vidi kako je Agastja, ovde oko njega ima dosta ljudi, biće u redu. Paki na kraju odlazi odatle tražeći od Tanije da se pobrine za Išana.
Nešto kasnije, Išan izlazi iz bolnice sa Tanijom koja plače i izvinjava mu se. Išan joj traži da se opusti, pa to je bila samo nezgoda. Tanija kaže da se to dogodilo zbog nje. Krene mu reći istinu, ali se u tom trenutku Jug namerno sudari sa njom i pogledom joj pripreti.
Baka i Naveli pokušavaju da zavežu krpu oko Agastjine rane da zaustave krvarenje, hitna pomoć je na putu. Dolazi Paki koja sva zabrinuta grli Agastju i uverava ga da mu se ništa neće dogoditi. Agastji su oči pune suza od bola, ali se u njenom zagrljaju nasmeši i izjavi da mu se ništa ne može dogoditi kada je ona sa njim.
Epizodu pogledajte OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *