Fanaa Ishq Mein Marjawan – 88. epizoda - Agasthya iscenira svoju smrt!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 88. epizoda – Agasthya iscenira svoju smrt!

By  | 

Agasthya iscenira svoju smrt!
Pakhi pita Agasthyu koji je njegov najveći strah. Agasthya odvrati da se jedino plaši da izgubi nju. Pakhi mu govori da je on Meerin najveći strah, upravo zbog toga je dva puta pokušala da ga ubije. Njih dvoje isplaniraju kako će da joj se osvete.
Pakhi konačno obavesti Naveli da je Agasthya ozdravio. Naveli se silno obraduje i kaže da će je podržati u njenom planu. Shanaya je malo neodlučna, ali Pakhi je uverava da se Agasthya promenio. Neka pod nekim izgovorom izađe iz kuće i vidi se sa Mohitom jer će im biti potrebna njegova pomoć.
Shanaya priđe Yugu i kaže mu da želi da ode u prodavnicu da kupi namirnice. Yug joj, sav srećan što mu se obratila, dozvoli i ona krene da se vidi sa Mohitom.
Agasthya se pretvara da ima napad. Baka, koja jedina ne zna istinu uz Monu, sva je zabrinuta dok se ostali pretvaraju. Pakhi kobajagi sva očajna od Meere da pozove doktora. Agasthya teško diše, a u jednom trenutku prestane. Doktor koji je stigao pregleda Agasthyu i obavesti Meeru da je preminuo. Meera se raduje što to čuje. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site