Fanaa Ishq Mein Marjawan – 90. epizoda - Meera izgubi imovinu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 90. epizoda – Meera izgubi imovinu!

By  | 

Meera izgubi imovinu!
Meera se uplaši kada noću ponovo ugleda Agasthyu koji pomeri ruku. Neka ešarpa se zakači oko Meerinog vrata i počne da je davi. Pakhi je prikazana kako krišom drži tu ešarpu. Pakhi potom ešarpom povuče preplašenu Meeru na pod i odlazi odatle sa Agasthyom. Meera doziva Yuga koji se ubrzo stvori tu. Meera tvrdi da je Agasthya pokušao da je zadavi ešarpom. Yug odvrati da tu nema nikog. Svi se skupe u salonu. Meera ponovi da Agasthya želi da je ubije, on je tu. Baka je optuži da laže. Mona se ubaci da je možda Pakhi u pravu, Agasthya se vratio radi osvete. Moraju da organizuju puđu za njega. Yug kaže da pričaju gluposti.
Sutradan, Yug dođe kod Meere i kaže joj da ima dobre vesti, razgovarao je sa advokatom i već danas će prebaciti imovinu na njihovo ime. Meera je presrećna, grli ga i kaže da je sva njena napetost nestala nakon što je čula ovu lepu vest. Neće se vraćati u tu vilu nakon što dobiju novac. Jedva čeka da ih se svih reši. Pakhi se zabrine.
Pakhi priča sa Agasthyom, ne zna šta će Meera uraditi sa njenim roditeljima nakon što dobije imovinu. Agasthya je uverava da se njenim roditeljima ništa neće dogoditi i da će on održati obećanje da ih zaštiti. Vreme je za plan B.
Agasthya je ispred sa maskom, iseče neku žicu u Meerinim kolima i pomeša nešto u flaši za vodu.
Yug i Meera se spremaju da odu u advokatsku kancelariju radi prenosa imovine. Yug traži od Pakhi da pođe sa njima. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno