Fanaa Ishq Mein Marjawan – 91. epizoda - Meera održi puđu za spokoj Agasthyine duše!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 91. epizoda – Meera održi puđu za spokoj Agasthyine duše!

By  | 

Meera održi puđu za spokoj Agasthyine duše!
Pakhi se zabrine kada vidi da se Agasthya povredio na ruci. Agasthya je uverava da će uskoro pronaći njene roditelje.
Meera pokušava da zaspi, ali se budi uplašena kada svetla počnu da trepere. Šokirana je kada vidi Agasthyu kako se ponaša kao dete. On zove Meeru da pođe sa njim. Meera doziva Yuga. Zaključa sobu i beži odatle. Ona dolazi u predsoblje vičući da se Agasthya vratio, on je u njenoj sobi. Svi se tamo okupe. Meera kaže da ga je zaključala u svoju sobu kako joj je rekao. Yug kaže da ako je to bio duh, ne može ostati zaključan. Zna da neko od njih to sve izvodi, neće poštedeti tu osobu. Svi dođu u istu sobu. Yug proverava da li se neko krije unutra. Meera ga pita da li se sada uverio da Agasthyin duh luta u toj kući. Agasthya je neće poštedeti, a on ga još više ljuti što ne veruje da je duh. Pakhi i Mona se smeškaju gledajući jedna u drugu. Prikazano je sećanje kako Mona dolazi u podrum po metlu. Ona se uplaši kada vidi Agasthyu tamo i moli ga da je ne ubije.
Tamo dolazi i Pakhi koja kaže da je pogrešila što je otkrila njen prvobitni plan Meeri, tako da mora da im pomogne u novom planu. Mona paniči. Pakhi je smiruje i govori joj da je Agasthya živ. Agasthya traži od Mone da im pomogne makar za Navelino dobro. Neka ih obavesti ako Meera i Yug naprave bilo kakve planove. Mona ga radosno grli srećna što je živ i veli da je Yug počeo da sumnja, ispriča njihov plan. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno