Fatalna ljubav – 137. i 138. epizoda

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav – 137. i 138. epizoda

By  | 

Fatalna ljubav – 137. i 138. epizoda

137: Jaman komentariše da ga Seher gleda kao da je on nju prevario, a ne ona njega. Nije mu jasno kako i dalje može da stoji pred njim. Sa druge strane, Seher govori da je ljubav kad pokušavaš da zaboraviš sve o njemu, ali ne možeš. Kad osećaš njegovo prisustvo sa svakim udahom i svakim korakom. Jaman pred Seher podseća Jusufa da je najvažnija stvar u životu biti iskren. Šta god da je razlog, neka ne prestaje biti iskren. Seher pita Jamana zar nije on bio taj koji je rekao da je sve bila igra, da ju je prevario i izigrao. Zar taj čovek priča o iskrenosti? Seher predaje Jamanu papir na kom piše da se odriče Jusufovog udela u kompaniji i doda da ne želi ni dinara od njega.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


138: Porodica gleda snimak sa venčanja Jamana i Seher. Jaman ispali strelu ispred Seher. Ona mu govori da je njegove strele više uopšte ne plaše. On joj odgovori da je to zato što još uvek nije ispalio nijednu pravo na nju. Zija kaže Jamanu da je obećao da će brinuti o Seher… Da li ju je to rastužio? Seher je odlučna da će uskoro odvesti Jusufa i da Jaman više nikad neće videti ni njega ni nju.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site