Fatalna ljubav 250 epizoda

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav 250 epizoda

By  | 

Fatalna ljubav 250 epizoda

Na jednoj strani, Yaman i iporodica se suočavaju sa problemima, dok se sa druge srane Ali bori sa poslovnim izazovima. Ali i Yaman prolaze kroz težak period. Dokle čekamo da vidimo da li će Ali i Yaman saznati da su brać, oni dvoje vode velike bitke u sopstvenim životima.Zija se ponaša onako kako Canan želi. Zija pravi nerede jer mu majka odlazi. Yaman je ljut što im se ona sve više približava.Yaman ne oseća ni gram ljubavi prema svojoj majci, jer zna kakva je ona zapravo. Takodje, Canan uopšte ne uznemirava Zijino stanje. Žena samo sažaljeva svoje dete.

Canan je zadovoljna Zijinom situacijom, jer se stvari odvijaju baš kako ona želi. Canan će čak pokušati da isprovocira Ziju da udje u mansion. Zija sve više želi svoju majku.Takodje, stvari ne idu dobro ni za komesara Alija i komesara Dujgu. Oboje su podvrgnuti raznim oblicima torture. Ovo dvoje nemaju vremena da razmišljaju o ljubavi dok su njihove duše nemirne.

Sve epizode serije Fatalna ljubav

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site