Fatalna ljubav od 120 do 124 epizode - Turske-Serije.Net

Fatalna ljubav-Reina de corazones

Fatalna ljubav od 120 do 124 epizode

By  | 

Fatalna ljubav od 120 do 124 epizode
Prevod Jeca.
120: Patricio kaže Estefaniji da ne veruje da ju je Bolivar ostavio trudnu (da je zatrudnela sa njim), međutim ona odgovori da možda nije bilo na konvecionalan način, ali da je istina, zna da je on voli ali joj neće pomoći, jer se njegov pogled promenio od kada je saznao da je Azuncion njegova majka. Victor diskutuje sa Estefaniom i kaže joj da može podneti da je Bolivarova supruga, da je ljubavnica njegovog oca i da živi u istoj kući, ali ne može podneti da čeka dete njegovog polubrata. U pokušaju da ih ubedi da je sada na njihovoj strani, Patricio kaže Reini i Bolivaru da iako mu ne veruju više ne želi da ih uništi, ali pre nego što ode kaže njemu da zna za njegovo dete, ne preostaje mu druge nego da prihvati da dete koje Estefania čeka je njegovo. Isidro i Christian kažu Juanju da nikad nisu ni zamišljali da on ima nešto sa Connie, ali im odgovori da ga ne potcenjuju, pošto je atraktivan momak, simpatičan i dobra osoba.

121: Pre nego što se porodi, Kobra kaže Estefaniji da joj da nešto protiv bola i ona joj da nekoliko kapi, ali za zamenu je pita gde je njen nakit i iako joj pokaže gde se nalaze, samo nađe neke, ali potraži crvene dijamante i nisu tu, zbog čega pobesni. Jackie kaže Bolivaru da ona zna previše i preda mu projekat Jupiter, ali ona kaže da ne zna konkretno jer su želeli da povećaju moć i ima mnogo nuspojava. Victor traži Reinu u njenom stanu i pita ga da li će mu nabaviti crveni dijamant, ona odgovori da hoće, ali nije tako lako, u međuvremenu on uzima kafu i pita je zašto ne ide po Azunción, zbog čega iskoristi da iznese rešenje. Estefania pita Kobru gde je drugi nakit, ali na njen negativan odgovor, kaže joj da će je ubiti dok počne da je udara, ali stiže Octavio da ih razdvoji. Nakon što Azunción popije kafu onesvesti se i dok Reina trči po pomoć, Victor joj ubrizga injekciju zbog čega kada se oporavi, izgubi pamćenje. Yolanda traži Juanja da bi mu rekla da se boji, jer joj je Estefania pretila smrću i da će ispuniti obećanje, naćiće je da je ubije i reći joj da nije morala da otvori oči.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site