Gorka zemlja 51. epizoda!

Turske Serije

Gorka zemlja 51. epizoda! Mužganina beba je u životnoj opasnosti!

By  | 

Gorka zemlja 51. epizoda!
Mužganin život je u opasnosti. Sabahatin govori Mužgan da je rizično da se spase i ona i beba. Pokušavaju da dobiju Jilmaza na telefon, ali bezuspešno. Jilmaz je sa Zulejhom u bolnici. Muzgan moli doktora da spasi njeno dete. Mužgan i Zulejha se poradjaju zajedno. Zulejha se poradja, a Mužgan je čerstita tokom bola tokom porodjaja. U hodniku se čuje plač deteta. Svi se pitaju čija se beba rodila. Mužgan takodje radja bebu, ali je njen sin u životnoj opasnosti.Beba je u inkubatoru, jer je jako sitna.

Adnan je u požaru. Jilmaz moli oca da mu spasi sina. Ali Rahmet gleda u bebu i daje joj ime Kerem Ali. Zulejha je pokraj svoje bebe, a Mužgan moli boga da njena beba bude dobro i da i njena bol napokon prestane. Zulejha dolazi kući sa bebom.Mužgan pred svima govori da će njen sin živeti i da se Zulejha neće moći radovati njenoj tuzi. Mužgan ne dozvoljava nikome da joj pridje, te moli boga da oduzme njoj život, a da dozvoli njenom sinu da živi. Zulejhi je žao što je gleda u tolikom bolu.

Sve epizode Gorka zemlja ( Čukurova )

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *