Gorka zemlja 49. i 50. epizoda! Zulejha i Mužgan se poradjaju!

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 49. i 50. epizoda! Zulejha i Mužgan se poradjaju!

By  | 

Gorka zemlja 49. i 50. epizoda! Zulejha i Mužgan se poradjaju!
49 epizoda

Zulejha podseća Hunkar da ju je molila da je pusti da ode Jilmazu. Demir hvata Zulejhu za vrat i kaže joj da dolaze do rata sa Jilmazom i Fekelijem, ali da je tu protiv njega majka.Zulejha odlazi Fekeliju te mu priznaje da je Adnan Jilmazov sin.To Isto saznaje i Muzdžan.Jilmaz i Fekeli se zagrle i pomire.

50 epizoda

Kada Mužgan sazna da je Adnan Jilmizov sin bude joj teško. Zulejha pita Jilmiza da li se neće smanjiti njegova ljubav prema Adnanu nakon što dobije sina. Muzgan se umeša, te kaže da Adnan nije bilo koje dete, već Jilmizovo. Mužgan i Zulejha u isto vreme dobijaju porodjajne bolove. Mužgan je sama kući i počinje krvariti. Jilmaz je sa Zulejhom u tom trenutku. Muzgan uzima tel. kako bi pozvala nekog, ali joj telefon ispada iz ruku.Muzgan dovode u bolnicu i Sabahatin je uz nju.Jilmaz dopvodi Zuiejhu u bolnicu. Koja dama će uspeti da zadrži Jilmaza pored sebe? Hoće li ober bebe biti dobro? Muzgan mora da bira, da li će spasiti sebe ili svoju bebu. U konaku izbija požar.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gorka zemlja sve epizode

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site