Gorka zemlja 88. i 89. epizoda!

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 88. i 89. epizoda!

By  | 

Gorka zemlja 88. i 89. epizoda!

88 epizoda

Demir je besan zbog plakata koji su svuda zakačeni. Fikret je zadovoljan jer cela Adnana sada govori o tome da Adnan Yaman ima još jednog sina.Zulejha, koja je otpuštena kući, kako ne bi povećala Demirov bes odluči da o plakatima i noći kada je nestala porazgovara samo sa Sevdom.
Demir i Zulejha polako počinju da otapaju led i ljubav počinje da kuca na njihova vrata.

89 epizoda

Zulejha i Demir odlučuju da odu na odmor, kako bih prvi put postali pravi par. Zulejhina i Demirova sreća slama Umit. Da li će Umit pokušati da njihovu sreću naruši?Fikret je zaključio da ne želi da izgubi Mužgan. Sevda smatra da Demirov i Zulejhin brak ne trebaju biti samo na papiru i podstiče oboje da otvore srce jedno drugome.

Sve epizode Gorka zemlja

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *