H2O - 41. epizoda

Australijske serije

H2O – 41. epizoda

By  | 

H2O – 41. epizoda

Prevod:Amra.Hvala. 🙂

Cleo pije sok u JuiceNetu kad joj prilazi Nate sa gitarom i predloži besplatne čsove gitare što ona odmah odbija.Ash dovlači kolica sa voćem i rekne Emmi da se zabavio sa njom prošlu večer i da bi trebali da to ponove,što je njoj drago,ali samo ode za poslom.Zane prilazi Lewisu i ispituje ga o mitu ”Abergnis” (Zavodnik,mitska supstanca koja očarava sirene) ali Lewis mu kaže da to nije ispitano i da je uz to jako rijetko i upita ga zašto se raspituje.

Zane mu kaže da bi mu mogla biti korisna i pomogla bi i njemu da vrati Cleo na što Lewis odgovori da su oni prošlost i da ima novu curu pa Zane ode.Cleo silazi u prizemlej i čuje kako Kim ”svira”gitaru dok je Nate bodri.Ona ga pokuša istjerati van kad naiđe njen otac i kad viid da Nate neće da ostavi Cleo na miru,da mu neke poslove da bi ga otjerao.Nate završi i sjedne pored Cleo na kauč pa je zagrli ali ona pobjegne od njega jer smrdi i kaže mu da neće sa njim nikada izaći.Lewis ide u JuiceNet te ga Zane zasutavi mahajući mu nekakvom bočicom za parfem.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kaže mu da je nabavio ”Zavodnika” i da bi trebali da ga isporbaju.On ga našprica lai to smrdi odvratno.Charlotte naiđe i kad pomiriše Lewisa ode od njega i kaže mu da se okupa.Njih dvojica se prepiru ko će uzeti bočicu pa je ostave na stolu i odu za svojim poslovima.Nate naiđe tu i vidi bočicu.

( NASTAVAK NA SLED.STR. )

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site