H2O 75 epizoda! H2O kraj serije!!! - Turske-Serije.Net

Australijske serije

H2O 75 epizoda! H2O kraj serije!!!

By  | 

h2o 1
H2O 75 epizoda!

Prevod čitateljka Amra.Hvala!:)

Cleo se budi i zabrinuto razgleda pos obi.Silayi u prizemlje i vidi kako se njen otac priprema za nadolazeću kometu i ushićeno postavlja njen teleskop.Ona je iznenadjena i pokušava da ih navede da odu negde drugde da posmatraju, ali joj Sam kaže da je najbolji pogled sa Gold Coasta.Riki odlazi na Mako i tamo vidi da je neko oštetio stene Makoa id a iz njih vire plavi dijamanti. Bella,Will I Cleo istražuju o kometu i pronalaze irsku priču koja govori o sličnom kometu koji je trebao da udari na mesto gde je Bella postala sirena.

Lokalna devojka,Eva je smirila narod i obećala im da se ništa neće desiti.Na noć kometa,zaslepljujuća svetlost je udarila u kometu i ona se vratila u svemir, a Eva nikad nije vidjena.Dodju do zaključka da je Eva bila sirena i da će kometa biti sigurno privučene magnetnim delovanjem Makoa.

Rikki uleće u kuću i ljuto im ispriča šta se desilo na Makou.Zane,Ryan i Sophie pogledaju dijamante sa Makoa.Sophie ih nagovara da odu po još, a oni pristanu.Ryan i Sophie odlaze na Mako.Zaine ispriča Rikki i curama šta je uradio i moli ih za oproštaj, ali one odlaze bez reči.Zane odlazi po Wila da mu pomogne kako bi zaustavili Sophie.Ryan i Sophie postavljaju slabiju bombu na stenu da bi izvukli kristale.Ryan okleva jer je sve vodeni krak spasio Zemlju od kometa, ali zbog nedostatka magije usled razaranja Makoa, on se neće moći uzdići.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site