Haasil 33. i 34. ep.!Šokantan obrt! Ranvir je psihopata i ubio je Gorava, a sada je zaprosio Ančal!

Haasil

Haasil 33. i 34. ep.!Šokantan obrt! Ranvir je psihopata i ubio je Gorava, a sada je zaprosio Ančal!

By  | 

33. i 34. epizoda – Haasil – Šokantan obrt! Ranvir je psihopata i ubio je Gorava, a sada je zaprosio Ančal!

Prevod: Maya. 🙂

Sledeće epizode će biti interesantne, pogledajte video snimak na vrhu stranice…
Kabir se kune u Ančal da nije ubio Gorava i traži od inspektora da proveri pištolj slobodno. Inspektor mu kaže da mora poći s njima na ispitivanje. Ančal ga zaustavlja: ,,Ne smete ga voditi. On je pacijent u ovoj bolnici. Oporavlja se još…”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Inspektor vraća spiner i hvata Kabira: ,,Videvši njegovo stanje, dobro je. Sada je na nogama, smeje se i spreman je za raspravu. Doviđenja. Idemo sada.”

Ranvir zna da je Kabir nevin, a on mu se zahvali i grli ga. Sarika kaže Neni da misli o svom venčanju sa Kabirom. Kabir kaže da se neće plašiti ako je istina s njim, veruje svom bratu. Ranvir odlazi da se vidi s advokatom. Kabir priča s Ančal i kune joj se da nije kriv, voli je puno i saginje se pred njom. Sarika dolazi tu i i kaže joj da ode od Kabira ako ga voli, a Ančal pristaje da ode i žrtvuje svoju ljubav. Spremna je na to, a Sarika se obraduje i nasmeje. Ranvir čuje to. Ančal ode, a Ranvir dolazi i kaže joj da je žrtvovanje ljubav. Siguran je da ona neće tako lako prihvatiti poraz. Ranvir priča s Ančal i zatim pada na pod ponovo. Ančal se zapanji, doziva ga uplašeno i odvodi kod lekara.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site