Haasil 35. epizoda!Sarika i Đatin nisu Ranvirovi biološki roditelji, već su ga usvojili!

Haasil

Haasil 35. epizoda!Sarika i Đatin nisu Ranvirovi biološki roditelji, već su ga usvojili!

By  | 

35. epizoda – Haasil – Sarika i Đatin nisu Ranvirovi biološki roditelji, već su ga usvojili!

Prevod: Maya. 🙂

Aman se brine za Ančal i sumnja u Ranvirove namere, ali mu Ančal ponovo ne veruje i tvrdi da se Ranvir žrtvuje za njenu sreću. Aman je siguran da Ranvir sve ovo fejkuje (scenira) i da se igra s njom. Ančal mu ne veruje i tvrdi da će se udati za Ranvira. Aman odlazi u bolnicu da pogleda izveštaje.
Kasnije, Sarika traži od lekara da joj predloži neki tretman da izleče Ranvira. Uporna je u tome i ne želi se tako lako predati.

Kabir govori Ančal da ne može ni zamisliti da živi bez Ranvira, ali ga Ančal moli da ima snage i ona će mu dati snagu. Oni se zagrle i u pozadini je romantična pesma… Kabir se pita kako da zaustavi vreme. Ranvir i Kabir igraju kriket i prisećaju se detinjstva, pa se smeju i grle…
Oni se vraćaju kući i za večeras organizuju žurku. Aman kaže lekaru da je video izveštaje (ti su lažni, to je Ranvir namestio) i istina je, Ranvir će umreti za dva-tri meseva. Aman se izvinjava Ranviru što je sumnjao u njega, a ovaj mu oprašta i nasmeje se.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site