Harun od Dilare otima svog sina!

Turske Serije

Paramparca 63 epizoda prvi deo, Harun od Dilare otima svog sina!

By  | 

pageHarun od Dilare otima svog sina!

Harunova tetka provocira Haruna i govori mu da Džihanu nije dovoljno što mu je oduzeo sestru i da sad želi da mu oduzme Alaza i Dilaru.Ona mu govori da ne zna koja je uloga Dilare u svemu tome i da je možda uz Džihana. Govori mu da će on umreti od čežnje.Harun besan odlazi.

Dilara gleda vesti i uznemirena je jer će ih Harun pogrešno shvatiti.Džihan je uznemiren što je Gorkem ( novinarka ) to uradila i govori Dilari da joj je ona prijateljica.Dilara želi sda pozove prijateljicu kako bi uklonila vest.Džihan joj kaže da to nije pametan potez jer je objavljena lepa vest i ako bude uklonjena novinari bi istraživali zbog čega je to učinjeno, pa bi moglo da se sazna da je njihov brak samo farsa.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dilara zove Haruna kako bi se opravdala.Harun je ironičar i pita je koliko je bila srećna sa Džihanom. Govori joj da dolazi.Dilara je zabrinuta.

Ajše vidi snimak na telefonu i takodje je uznemirena.Džihan pokušava da pozove Ajše, ali se ona ne javlja.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site