Hum Hain Na 69. i 70. epizoda!

Hum Hain Na

Hum Hain Na 69. i 70. epizoda!

By  | 

pageHum Hain Na 69. i 70. epizoda!
Prevod čitateljka Sinderella.Hvala!
69 epizoda

Sagarika je tužna jer se Bunty udaljava od nje. Swara je pozove da večeraju. Bunty dođe kasno u ponoć. Sagarika ga dočeka, i stavi u krevet. On u alkoholisanom stanju izbrblja sve. Babuji ga čuje. On pozove Sagariku. Pita je da mu kaže istinu, uvek je stajao na njenoj strani.

Sagarika mu obećava da neće dozvoliti da savije glavu zbog nje, samo neka je razume. On joj odgovori da mu je već glava povijena, neka kaže ili će pitati Ammu. Sagarika mu odgovara da ne pita Ammu. Posle će je Amma još više mrzeti. Srediće sve, samo nek joj veruje. Babuji izjavi da će pitati Ammu, ali ne direktno, zna on kako da pita Ammu. Neka ne brine i neka se vrati u sobu. Sagarika razmišlja šta će biti ako Babuji kaže sve Ammi. Govori kako će se Amma još više naljutiti na nju, kako sreće da Bunty nije rekao sve ono (o slučaju tužbe, lažnoj trudnući itd…)
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site