Humpty Sharma Ki Dulhania (2014) - indijski film sa prevodom

Indijski filmovi

Humpty Sharma Ki Dulhania (2014)

By  | 

Humpty Sharma Ki Dulhania (“Mlada Humty Sharme”) je indijska romantična komedija iz 2014. godine u kojoj glavne uloge jesu Varun Dhawan kao Humty i Alia Bhatt kao Kavya Pratap Singh.
Radnja:
Kavya Singh je djevojka kojoj je otac ugovorio vjeridbu sa doktorom koji je indijac a živi u Americi – Anandom (Sidart Šukla). Odlučuje da ode u Delhi kako bi kupila markiranu vjenčanicu nakon što njen otac odbije da joj kupi. Tamo ima prijateljicu Gurpreet i odlazi da prisustvuje njenom vjenčanju. U Delhiju, Humpty sa svoja dva druga provaljuje u kuću svog profesora kako bi sredio prolazak ispita iz istorije. Ispostavi se da je taj profesor Kavyin ujak i ona obeća Humtyiju da će mu srediti ispit ukoliko joj plati 10 hiljada rupija. On se složi. Kasnije, Humpty zajedno sa drugovima Shontyijem i Populom saznaje sve o Kavyi i zove je na zabavu, sretne je u zlatari..Humpty i ona postaju prijatelji. On jednom vidi kako jedan momak maltretira njenu drugaricu i kaže joj to. Nakon razgovora sa Gurpreet, Kavya saznaje da je ucjenjuje bivši momak snimkom njihovog odnosa. Dala mu je sav novac.

We do not own this picture.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site