Iffet 15 epizoda, Iffet pristaje na brak sa Ishanom! - Turske-Serije.Net

Iffet-nevinost

Iffet 15 epizoda, Iffet pristaje na brak sa Ishanom!

By  | 

Iffet pristaje na brak sa Ishanom!

Ishan je pita zbog čega.Iffet mu govori zato jer ga ne voli.Govori mu da i on nju ne voli.Podseća ga da je ona samo služavka u njegovoj kući.Ona mu govori da je on samo žali zbog svega što je proživela i da joj želi pomoći.Iffet mu govori da joj je mnogo drag i važan jer joj je pomogao u najtežim trenucima života.Govori mu da čak i da pristane pričalo bi se da se za njega udala zbog novca i da to ona ne može da dozvoli.Ona mu zahvaljuje na ponudi i govori da je prvi put u životu osetila da vredi.Iffet mu govori da bi volela da se sa njim upoznala na nekom drugom mestu i u nekom drugom vremenu.Govori mu da bi se u tom slučaju zaljubila u njega i to jako.Iffet ga pita za dozvolu da ide.Ishan joj kaže da ide i moli je da se nikad ne promeni.

Betul se u noći raspravlja sa Džemilom i kaže da joj je dosta Iffet.Salih i Asuman ih čuju.

Ishan u noći dolazi kod Iffet. Govori da je mnogo razmišljao i da je voli.Kaže da je to po prvi put nekome rekao i da nije tesko.Ishan joj kaže da je možda sve to za nju iznenada i da ga sada ne voli, ali joj govori da je siguran da će ga jednog dana mnogo zavoleti.Tom razgovoru prisustvuju i Saime i Nimet.Iffet pristaje.Ishan prosi Iffet od Saime.Saime mu je daje, ali ne zna šta će na to reći njen otac.Iffet se slaže.Ishan se slaže da je zaprosi i od oca.Stavlja joj prsten na ruci.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site