Iffet - 67. i 68. epizoda - Venčanje Džemila i Iffet!

Iffet-nevinost

Iffet – 67. i 68. epizoda – Venčanje Džemila i Iffet!

By  | 

Iffet – 67. i 68. epizoda – Venčanje Džemila i Iffet!
67 epizoda:
Džemil uvodi Betul u kuću.On otpraća Iffet kući i govori joj da će noćiti u hotelu. Ahmet govori Iffet da je Nimet napustila kuću i otišla kod majke.Orkun vara Nimet, da nakon što je saznala da je majka poginula u saobraćajnoj nesreći pobegne sa njim.

Džemil govori Ahmetu da će on naći Nimet i odlazi u Izmir.On obaveštava Arifa da je nije našao i da ide u Nimetinu školu da se raspita ko je taj Orkun.
Ahmet zove Nihal,pita je gde je Nimet.Nihal govori da je dolazila pre par sati i da su joj rekli da je umrla.Asuman dolazi kod Betul i moli je da se vrati.
Džemil dovodi kući Nimet.Ahmet je besan i vodi je u bolnicu na lekarski pregled kako bi saznao da li je sačuvala čast.Džemil govori Betul da mora da ode iz kuće jer o njima govori ceo kvart.

68 epizoda:
Dženil obaveštava Iffet da je izgubio verenički prsten ( on je skinuo prsten,a Betul ga je zbog ljubomore bacila).Iffet mu kupuje prsten.Iffet pravi devojačko veče. Nimet pokušava da se obesi, ali je otac spašava.Iffet i Džemil se venčaju.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site