Igra sudbine od 411 do 416 epizode,Igra sudbine kraj serije!!! - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 411 do 416 epizode,Igra sudbine kraj serije!!!

By  | 

Igra sudbine kraj serije!!!

Igra sudbine od 411 do 416 epizode

Anokhi odlazi od kuće i snima kompromitirajuće fotografije. Gaurav pronalazi novi posao. Bliznaci se pitaju zašto im se otac ne javlja.Siddhi odlučuje voditi slučaj protiv Aman Kumara i tako se suprostaviti Kunalu na sudu. Kunal se iseljava iz kuće.

Kunal se služi lažima kako bi dokazao da je Aman nevin. Siddhi poziva Amanove bivše uposlenike da svedoče na sudu.Aman pokušava uceniti Siddhi kako bi odustala od slučaja. Siddhi poziva Amanovog asistenta da svedoči. Siddhi na kraju ipak usPeva dokazati Amanovu krivicu. Kunal kupuje kuću i porodica Chopra konačno ima svoj dom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *