Igra sudbine od 251 do 258 epizode, sažetak-Sidhi radja blizance - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 251 do 258 epizode, sažetak-Sidhi radja blizance

By  | 

sidhi radja decu kunaluSidhi radja blizance

kunal sa sinomRicha moli Thakraala da povuče tužbu protiv Kunala. Sud proglašava Siddhi krivom za Rohitovo ubistvo. Siddhi je osuđena na doživotnu robiju. Kunal ne može da veruje da ga je Siddhi izdala. Bliži se vreme Siddhinog porodjaja.

Seema uverava Kunala da neće moći živeti bez Siddhi. Richa želi da Kunal nikad ne upozna svoje i Siddhino dete. Siddhi rađa blizance. Richa uzima jedno dete kako ga Kunal i Siddhi ne bi nikad više videli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Siddhi misli da je jedno dete izgubila na porodjaju. Kunal ne može da prihvati svog sina jer ga podseća na Siddhi. Richa sve više vremena provodi u Kunalovoj kući. Tharaal odlazi kod Raja i Veene kako bi im predložio brak između Riche i Kunala.

Veena pokušava uveriti Kunala da oženi Richu. Sulekha odlučuje zadržati drugog blizanca kod sebe. Seema traži od Kunala da otkrije svoje namere. Kunal i Richa odlaze u hram.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *