Igra sudbine od 346 do 356 epizode - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 346 do 356 epizode

By  | 

Igra sudbine od 346 do 356 epizode

Vikram se vraća u Indiju. Anand govori Kunalu kako želi da se njegova majka vrati kući. Blizanci odlučuju pobeći od kuće, a Kunal i Abhay krive Siddhi za njihov nestanak. Razbojnici kindapuju blizance i nameravaju tražiti otkupninu.

Kunal se sukobljava sa Abhayem. Siddhi i Kunal konačno pronalaze decu koja žele da se njihovi roditelji pomire. Bliznaci ponovo beže jer Kunal i Siddhi ne žele pristati na njihove uslove. Siddhi i Abhay traže od policije da pronađu decu.

Vikram pronalazi blizance i dovodi ih da svedoče na sudu. Sudija donosi presudu da Siddhi i Kunal moraju živeti zajedno 6 meseci. Abhay se ne može pomiriti sa odlukom suda. Siddhi se pita da li će je njena porodica ponovo prihvatiti.

Siddhi se sukobljava sa Richom. Deca pripremaju doček za Siddhi, a ostatak porodice je nesrećan zbog njenog povratka. Kunal se zaklinje da nikad neće oprostiti Siddhi. Anand pomaže Siddhi da se ponovo zbliži sa svojom porodicom.

Siddhi pokušava udovoljiti Kunalu kako bi joj oprostio. Cela porodica se sprema na putovanje, ali ne žele povesti Siddhi. Siddhi pokušava objasniti Kunalu da je bila prisiljena da se uda za Abhaya. Kunal želi da Anand potvrdi Siddhinu verziju priče. Abhay preti Siddhi dok Anand posmatra sve. Deca žele da Kunal i Siddhi spavaju u istoj sobi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *