Igra sudbine od 319 do 329 Epizode - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 319 do 329 Epizode

By  | 

Igra sudbine od 319 do 329 Epizode

Abhay traži od Siddhi da se uda za njega dok Kunal posmatra sve. Seema i Anand pokušavaju da pomire Siddhi i Kunala. Abhay organizuje zabavu na koju poziva Kunalovu porodicu. Anand moli Siddhi da se ne uda za Abhaya.

Siddhi saznaje da je i njen drugi sin živ. Richa prpeti Seemi i govori joj da će se uskoro preseliti u Kunalovu kuću. Siddhi odlučuje priznati sve Kunalu i govori Sulekhi kako se ne želi udati za Abhaya. Kunal daje otkaz na poslu. Kunal napušta grad i odlazi na odmor kako bi zaboravio Siddhi. Siddhi priznaje Abhayu da voli Kunala i da se ne želi udati za njega.

Richa priznaje Abhayu da su Siddhi i Kunal imali zajedničku prošlost. Kunal saznaje da ima dva sina. Siddhi otkriva Kunalu da je zbog njega završila u zatvoru. Kunal odlučuje oprostiti Siddhi, ali prvo želi da razgovara sa Abhayem.

Siddhi govori Sulekhi da se vraća svojoj porodici. Veena ne želi da se Siddhi vrati u kuću. Siddhi odlazi kod Abhaya kako bi mu mi se izvinila za sve. Kunal se sukobljava s Richom i govori joj da je više nikad ne želi videti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kunal je nestpljiv i ukrašava celu kuću povodom Siddhinog povratka. Richa se zaklinje da će se osvetiti Kunalu i Siddhi. Siddhi kasni s povratkom kući, Kunal odlazi po nju i saznaje da se Siddhi udala za Abhaya.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *