Ishq Ka Rang Safed (12. ep.) 22.08.2015. - Viplav dolazi u Ashram da se izvini Dhaani!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (12. ep.) 22.08.2015. – Viplav dolazi u Ashram da se izvini Dhaani!

By  | 

BeFunky Collage

Ishq Ka Rang Safed (12. ep.) 22.08.2015. – Viplav dolazi u Ashram da se izvini Dhaani!
Dadi čeka Viplava,zabrinuta je za njega. Kanak joj govori da se ona ne brine,ona,Kanak je tu da se brine za svog sina. Dashrath dolazi kući. Kanak veli da će mu donijeti vodu. Dadi ga upita zašto je došao kasno. Dashrath joj se ruga,pita je zašto ga to pita. Potom kaže Kanak da podsjeti Viplava za put u Delhi. Ona mu govori da je Viplav otišao napolje sa prijateljima,da se zabavljaju. Dashrath razmišlja da je Viplav možda opet otišao u Ashram. Viplav se prisjeća Raj-ovih i Prankaj-evh riječi da je on,Viplav razmaženi momak iz bogate porodice. Dhaani osjeća olakšanje,veli da će vratiti ‘Rakshas-u’ njegov sat. Viplav dolazi do Ashrama,stane ispred. Dhaani čuje grmljavinu/oluju i zatvara prozore. Silazi dole jer je vidjela da neko stoji ispred. Viplav krene pokucati na vrata,ali stane. Jeevan Ishq Ka Rang Safed…pjesma je u pozadini. Dhaani se pribižava vratima. Viplav pokuca. Dhaani se uznemiri jer Viplav bez prestanka kuca na vrata. ‘Ishq Ka Rang Safed’ pjesma je u pozadini. Ona konačno otvara vrata ,vidi Viplava. On joj govori da moraju razgovarati o nečem važnom. Dhaani zatvara vrata,dok Viplav insistira da razgovara sa njom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  21 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site