Raj Lakshmi se preruši u Viplavovu prijateljicu Maharani!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (212. ep.) 08.04.2016. – Raj Lakshmi se preruši u Viplavovu prijateljicu Maharani!

By  | 

capture-20160408-210537

Raj Lakshmi se preruši u Viplavovu prijateljicu Maharani!
Epizoda počinje sa Rajom koji vidi da Dasharath sjedi sam pa pomisli: ” Ovaj starac sjedi sam.” Sjedne kraj njega i upita ga da li je zabrinut zbog ‘maha bhoga’. Upravo tada čuju zvono na vratima. Raja veli da će on vidjeti ko je. Otvor vrata i zatekne kurira koji pita za Viplava. Raja potvrdi da Viplav živi tu. Viplav dolazi i primi kurira. Govori Dasharathu da je taj poklon poslat od njegove prijateljice koja je studirala sa njim u Delhiju,veli da je ona Maharajina kćerka. Doda da je pozvao na ‘maha bhog’. Raja sve pažljivo sluša. Viplav skida papir i pokazuje sliku. Dasharath veli da je sa jedne strane Ravan (Đavo u epu Ramayana,kralj od Lanke. – prim.prev.)  ,a sa druge strane Sita (Sita predstavlja simbol vjerne žene, te su je veličali zbog vrlina ljubavi i odanosti. Ona je avatar boginje Lakshmi u epu Ramayana,Rama je njen muž,božanski kralj i junak. Ona je kćerka kralja Janake . – prim.prev.) mora da je to skupa slika. Viplav veli da je i on to pomislio. Raja razmišlja da se vidi sa tom Maharani sigurno. Viplav obavlja pripreme za ‘maha bhoj’ i pita čovjeka za šatore da stavi 5-10 ventilatora. Raja mu daje novac i veli da mu daje novac da ne stavi šatore. Čovjek se složi i ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  21 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site