IKRS - Dhaani i Kamini su kidnapovane!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (231. ep.) 28.04.2016. – Dhaani i Kamini su kidnapovane!

By  | 

page

IKRS – Dhaani i Kamini su kidnapovane!
Kamini govori Dhaani o Dadi Buinoj ljutnji. Dobija ponovo poziv od krimanalca. Pita ga zašto zove iznova i iznova. On veli da želi da postane njen prijatelj. Kamini ga upozori da prestane sa glupostima,inače će zvati policiju. Dhaani dolazi kod Dadi Bue i zamoli je da se ne žali Dulaari za greške koje ona (Dhaani) uradi,neka kazni nju ,ali neka ne govori Dulaari. Dadi Bua je jako ošamari optužujući je da je plesačica na zabavama. Kamini je spasi od Dadi Bue. Dhaani govori Kamini kako želi da njena majka tj.Dulaari uvijek bude srećna,možda misli da ona pokušava podijeliti porodicu. Kriminalci opet zovu Kamini,stoje ispred kuće. Dhaani je zabrinuta,oglasi se zvono na telefonu. Dhaani se javlja na Viplavov poziv,međutim ne može ga čuti. Kamini je pita da se spakuje. No,Dhaani je i dalje zabrinuta ,razmišlja da se vidi sa Dulaari. Kamini joj predloži da ona (Kamini) pođe sa njom,ali Dhaani joj obeća da će se naći kod marketa. Dulaari plače zabrinuta za Dhaani,Viplav je bio jedina nada za nju,ali njena kćerka i dalje nije srećna. Dasharath dolazi kod Dadi Bue koja zahtjeva od njega da izbaci ovu Dhaani iz kuće,prije nego bude kasno. Dasharath takođe to želi. Ona se žali kako nisu mogli znati za Viplavovo vjenčanje sa njom. Kamini čeka Dhaani kod marketa,zove je,ali ne može da je dobije na telefon. Zazvoni joj telefon,ona se ne javi,ali joj stiže poruka od onih istih momaka koji su je stalno zvali.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  14 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site