Viplav doživljava saobraćajnu nesreću!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (279. ep.) 16.06.2016. – Viplav doživljava saobraćajnu nesreću!

By  | 

capture-20160616-211100

Viplav doživljava saobraćajnu nesreću!
Epizoda počinje sa Kamini koja govori Viplavu da može shvatiti njegov bol. Mora postojati razlog,čak su se i oni vjenčali i imaju kuću. Viplav iznervirano kaže neka vjenčanje ide dođavola i ona (Kamini) takođe. Tjera je da ga ostavi samog. Parshiya zaustavi Dhaani i pita je zašto je tako ljuta. On bi sredio Viplava da ga nije zaustavila. Shvata šta joj je Viplav učinio. Dhaani mu kaže da on (Parshiya) neće ići niti čak dotaknuti Viplava. Parshiya je šokiran. Dhaani se ispravi,želi samo da kaže da je to završena stvar,desilo se i ona nema nikakvu vezu sa Viplavom sada. Parshiya se složi,ako je Viplav ne bude uznemiravao. Dhaani je i dalje tužna. On krene staviti ruku na njeno rame i pita je da li je dobro. Dhaani potvrdi,pita ga da je ostavi malo samu. Parshiya se složi. Kamini gleda zlobno Dhaani i zlobno se i smije. Razmišlja da je Dhaani ‘devi’,nije se udala za tog Parshiyu,i dalje nosi sindur u Viplavovo ime,zaista je dobra. Dođe do Dhaani i izvini joj se ,pogriješila je. Nije mogla reći Viplavu za njihov susret u hramu. Sve je komplikovano,zahvali joj se što nije rekla Viplavu ništa. Željela bi da je sve kao prije. Dhaani je pita da ode odatle. Kamini veli da shvata,ode i pobjednički,zlobno se smije. Dhaani se jako rasplače.
Vidha dolazi na zabavu i doziva ‘babu’ tj. Parshiyu. Parshiya je pohvali da izgleda lijepo,ko je doveo tu. Dulaari veli da je ona.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

39 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *