Viplav i Vidha vežu jedno drugom narukvice prijateljstva!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (303. ep.) 12.07.2016. – Viplav i Vidha vežu jedno drugom narukvice prijateljstva!

By  | 

capture-20160712-214932Viplav i Vidha vežu jedno drugom narukvice prijateljstva!
Dulaari pita Anshumana zar mu majka nije rekla za nju. Anshuman veli: ” Pokazala mi je tvoj sari i rekla da si se utopila u poplavama.”
Dulaari: ” Tvoja majka me izbacila iz kuće,rekla je da me ne voliš.”
Anshuman je šokiran: ” To se nije moglo desiti.”

Dulaari: ” Desilo se. Zar nisi mogao shvatiti šta se dešavalo sa tvojom ženom u tvojoj kući? Tvoja majka me uznemiravala. Izbacila me kada je Dhaani bila u mom stomaku.” Plače.
Anshuman je pita: ” Znaš da te volim mnogo,zašto si onda povjerovala da te ne volim,da te mrzim? ”
Dulaari veli da se nije složila,ali je njegova majka natjerala da vjeruje. Anshuman kaže da su bili razdvojeni toliko godina,da mu se vratila,živjeli bi srećno zajedno. Dhaani se prisjeti kako je Viplav pitao da razjasne nesporazume inače će oni biti na istom mjestu kao Dulaari i Anshuman. Dulaari kaže da se sve promijenilo,njihovi svijetovi su sada različiti. Pita ga da ode, Obrati se Viplavu,govori da ne želi više da sluša Anshumana. Dhaani je tješi. Svi su uplakani. Anshuman ode,Viplav ga prati.
Zovne ga dok ovaj odlazi,upita ga zar neće blagosloviti Vidhu. Anshuman veli da su njegovi blagoslovi sa njom. Viplav ga upita da je blagoslovi na njen rođendan. Anshuman je razočaran,sve je gotovo. Viplav ga ubjeđuje da veze ne mogu da završe,Vidha je srećna što ima bakine i djedove blagoslove. Anshuman veli da je njegova (Anshumanova) kćerka srećna što je dobila tako dobrog čovjeka poput njega,ne želi da Dulaari bude tužna ako se on vrati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site