Ishq Ka Rang Safed (54. ep.) 10.09.2015. - Dhaani je optužena za krađu!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (54. ep.) 10.09.2015. – Dhaani je optužena za krađu!

By  | 

capture-20151017-165413

Ishq Ka Rang Safed (54. ep.) 10.09.2015. – Dhaani je optužena za krađu!
Epizoda počinje sa Viplavom koji zove Shalini,veli da je od Dadi saznao da je njena vjeridba raskinuta. Shalini govori da je Ram raskinuo vjeridbu sa njom ,možda je ne voli jer je debela. Viplav joj govori da nije sve u ljepotu,naće joj on dobrog mladoženju. Pokušava je razveseliti ,veli da će doći uskoro. Dhaani ga je čula,govori mu da ne brine jer će sve biti u redu. Potom mu kaže da pojeden ‘ kheer’ koji je ona napravila. Viplav je iznenađen vidjevši njeno mekše ponašanje,jede ‘kheer’. Sushma pravi mast za Durgu. Kanak joj govori da se ne brine za Durgu,kažnjena je za svoja djela. Dasharath dolazi i kaže Kanak da će sada ona napraviti mast za Durgu i staviti na Durgine noge. Badi Amma upita Viplava da odvede Dhaani do hrama,kaže da će one doći nakon što se okupaju. Tulsi sakrije nešto u korpu sa vijencima. Razmišlja da će otići za neko vrijeme,a Dhaani će biti optužena za njene zločine. Viplav i Dhaani uzimaju vijence.
Durga je u bolovima. Kanak joj donosi mast,kaže joj da je stavi na rane. Dasharath joj (Kanak) kaže da izgleda da ona nije zainteresovana da se rastereti svojih grijehova. Veli da će joj pomoći da se pokaje za svoje grijehe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site