Ishq Ka Rang Safed (56. ep.) 13.10.2015. - Tulsi zarobi Dhaani!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (56. ep.) 13.10.2015. – Tulsi zarobi Dhaani!

By  | 

BeFunky Collage

Ishq Ka Rang Safed (56. ep.) 13.10.2015. – Tulsi zarobi Dhaani!
Epizoda počinje sa Tulsi koja prisloni pištolj na Dhaaninu glavu jer joj je upropastila plan,govori svima da se drže podalje. Viplav joj govori da ne učini ništa Dhaani. Tulsi ga upita: ” Da li je Dhaani tvoja sestra,kćerka ili…?” Dhaani plače. Svi su šokirani. Tulsi zove svoje partnerice ,govori im da dođu u Ashram. Potom kaže ostalima da stanu u ćošak i Dhaani takođe. Sushma se budi dozivajući Viplavovo ime. Govori Dasharathu da pozove Viplava. Dasharaht je uvjerava da je to samo san,nek se vrati na spavanje. No,Sushma je uporna,zamoli ga da nazove Viplava.
Tulsi i njene saučesnice vežu Dulaari,Dhaani i ostale udovice. Potom pita Dulaari u vezi idola. Ona odbija da kaže. Viplavov telefon zazvoni. Tulsi mu govori da se javi. On to i učini,kaže Dada ji- u da će ići u ‘Dwarka ( Dwarka je mali grad i opština Devbhoomi Dwarka okruga u državi Gujarat u sjeverozapadnoj Indiji. To je jedan od nasjatarijih gradova u Indiji i veoma je značajan za Hinduse. To je takođe mjesto za hodočašće. Često se poistovjećuje sa ‘Dwarka’ kraljevstvom ,drevnim kraljevstvom boga Krišne ,vjerovalo se da je bio prva prestonica Gujarata. Ovaj grad ima nekoliko važnih hramova ‘Rukmini Devi Temple (Hram božice Rukmini), ‘Gomti Ghat’  i ‘Bet Dwarka’ prim.prev.)’ ujutro. On ga pita da prisustvuje Pankajevom vjenčanju. Dasharath se pita zašto Viplav priča tako. Sushma veli da je Viplav sigurno u nevolji. Dasharath govori da će saznati da li mu je unuk dobro. Viplav pita Dulaari da da idol. Tulsi govori saučesnicama da vežu Viplava i da zatvore njena usta. Neko pokuca na vrata. Tulsi i njene partnerke su napete. Badi Amma i ostali gledaju sa velikom nadom. Tulsi dolazi do Viplava,kaže mu da otvori vrata i nek ne pokušava da se pravi pametan. Prisloni pištolj na Dhaani. Viplav odlazi da otvori vrata dok mu jedna od Tulsinih saučesnica prislanja pištolj na glavu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site