Ishq Ka Rang Safed /Bela je boja ljubavi - fotogalerija #2

Glumci

Ishq Ka Rang Safed – fotogalerija #2

By  | 

13256772_1231636506849403_1263357990_nIshq Ka Rang Safed /Bela je boja ljubavi – fotogalerija #2

Nakon skoka, u ulogu Dhaani ušla je Sanjeeda. Iako nije prihvaćena od strane mnogih, ona je svoj posao odradila odlično i do kraja. Na setu su stečena mnoga prijateljstva koja su nastavljena i posle serije, baš kao i mi na sajtu. Zbog toga se zahvaljujem svima koji su pratili i ostali uz ovu seriju sve do njenog kraja. Srdačan pozdrav od vaše Vivi. Nakon dvije završene serije, ponosna sam što sam dio tima i što sam stekla mnoge prijatelje, od moderatora pa do čitalaca. Hvala vam svima još jednom.
Nakon skoka od 5 godina, Viplav je oženjen Kamini, ali i dalje živi zbog svoje Dhaani, zbog uspomena na nju. Renovira Ashram i nastavlja humani rad, pomaganje udovica. Sa druge strane, u Mumbaju, saznajemo da je Dhaani živa i da je rodila kćerku, koju je nazvala Vidha. Ona je i dalje slomljenog srca, i dalje voli Viplava. Viplav se prvo susreće sa Vidhom i sprijatelji se sa njom, ne znajući da mu je kćerka. Ona ga naziva ‘ ujak Rakshas’ što ga podsjeti na Dhaani.

Picture source: Credit to the maker.
(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!