Ishq Mein Marjawan - 138. ep. - Arohi uspije opet vezati Taru

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 138. ep. – Arohi uspije opet vezati Taru!

By  | 

Tara govori Arohi da je ubila prije, ovo ne bi doživjela. Krene pritisnuti dugme, Arohi je zaustavi. Zna da je u njenim rukama, ali neka je sasluša bar jednom. Ako umre, niko neće biti tu da joj kaže to. Iznenada nestane svjetla i neko gurne Taru. Upravljač padne. Dolje se porodica pita šta se događa, zašto svjetla trepere. Dip veli da je možda električar uradio nešto. Pravi električar dolazi  i pita koji, on je tek sada došao.  Neko mu je probušio gumu na motoru/ biciklu pa je kasnio. Dip pita ko je on, on veli da je električar iz kompanije, on je senior i nema šanse da je neko došao umjesto njega Dip i ostali shvataju da je to Arohino djelo. Dip pita gdje je Tara. Traži je po prostorijama, pa u onoj gdje Arohi drži Taru. Djeca su sakrivena, a Arohi jedva uspjeva da zadrži Taru da ne dodirne Dipa. Dip ode iz te prostorije. Arohi i djeca vežu Taru.
Virat uperi pištolj u Nikua i prijeti da će ga ubiti. Svjetlo dođe, Arohi trči niz stepenice, pokazuje Dipu rane na rukama, Arohi je u kupatilu, neka je uhvate. Neka vidi šta joj je uradila. Međutim, niko se ne pomjera. Ona ih pita zašto stoje, neka je uhvate. Dip je upita gdje je njen haldi. Virat veli da se pitao isto. Arohi govori da je Arohi napala, a oni misle i haldiju. Išla je u kupatilo da se osvježi. Obrisalo se. A Arohi je došla kao električar, pokušala je uhvatiti, ali je pobjegla. Ali ostavila joj je ogrlicu u ruci što je ona poklonila Romi. Roma pita kako je Arohi uzela. Arohi veli da ne zna, neka je uzme, stavi i dobro čuva.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site