Ishq Mein Marjawan - 169. ep. - Tara je živa, Dip, Arohi i ona su u Londonu

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 169. ep. – Tara je živa, Dip, Arohi i ona su u Londonu!

By  | 

Dip se našao sa Arohi. Ona ga pita koja je njegova odluka, da li će poći u London sa njom. Zašto ćuti, neka kaže. Dip veli da je rekao šta je imao, ne može ići sa njom. On je posljednja osoba od koje bi ona treba da ima nadu, ogriješio se o nju. Tara je njegova žena i obećao je da će živjeti i umrijeti sa njom. Ispuniće to i početi život ponovo daleko odatle. Ima savjet za nju. Neka povede Nikua i ode daleko. Neka smatra ovo njihovim zadnjim viđenjem. Arohi ga oslovi, on joj poželi sreću i neka pokuša pronaći životnog partnera. Ona je uplakana, on krene. Ona ga upita šta je sa njim, da li će on biti srećan. On odgovori da će pokušati da vrati život na ispravan put, poći će sa Tarom u London. Arohi je šokirana, on ode dok muzika svira. Arohi se raduje i zahvaljuje Boginji. Dip će povesti Taru odnosno nju. Moći će vidjeti snahu. Raduje se. Prikazan je London.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site