Ishq Mein Marjawan - Tara shvata da Dip voli Arohi i da joj pomaže

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 181. ep. – Tara shvata da Dip voli Arohi i da joj pomaže!

By  | 

Policija dolazi u Raičand kuću. Ukućani se okupe, Roma pita ko ih je zvao tu. Policajka govori da su oni policija, dolaze tamo gdje se dogodi zločin. Naredi ostalima da pretraže kuću. Virat je zaustavi, da li imaju nalog. Ona mu pruži nalog, Arohi gleda u Dipa. Policija pretražuje kuću. Roma pita glavnu da li zna ko je ona. Policajka se predstavi i veli da su informisani da je ubistvo desilo tu. Pokazuje snimak Tare kako ubija Maharađa. Pita gdje je leš. Policajci donose krvav nož. Virat govori da je video lažan, neka provjere to prvo. Ne mogu uhapsiti njegovu sestru na osnovu videa. Policajka pita ako je video lažan, gdje je čovjek sa snimka. Neka dođe. I nož, da li je i on lažan? Virat i Prtiv se pogledaju, on mu nešto signalizira, Pritvi ode. Policajka govori da uhapse ubicu. Arohi gleda u Dipa. Policija krene da uhapsi Arohi, Roma ih zaustavi, nazvaće komesara. Ali on se ne javlja, nazove ministra, ali ni on se ne javlja. Policija hapsi Arohi, ona plače i gleda u Dipa. Nije nikoga ubila, zašto je hapse? Vode je, ona samo gleda u Dipa i on u nju. Virat ih zaustavi, Pritvi je donio novac. Policajka veli da nije na prodaju, povela bi sada i njega zbog podmićivanja. Ali neće. Daje mu upozerenje da to više ne pokuša. Odvode Arohi.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!