Ishq Mein Marjawan - 183. ep. - Dip spasi Arohi i pošalje Taru u zatvor

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 183. ep. – Dip spasi Arohi i pošalje Taru u zatvor!

By  | 

Tara stavi Dipu pištolj u ruku i govori da je odluka njegova, original ili kopija, Tara ili Arohi? Dip pogleda u Arohi pa opet u nju. Tara ga pita o čemu razmišlja, njeno pitanje nije toliko teško. Neka upuca onu koju mrzi, a onu koju voli neka povede sa sobom. Dip opet gleda u Arohi, Tara veli da se ne šali, uvjerava ga da je pištolj pravi. U pištolju je 6 metaka, a ona ima 6 razloga da ubije Arohi. Prvi je što je pobjegla iz zatvora, drugi- otela je Taru Raičand, teći razlog je što je iskoristila njen izgled i živjela u kući umjesto nje, četvrti je što je odigrala odličan potez, stvorila je nesuglasice između članova porodice, peti razlog je što je lažno optužila Virata. Ali zna li šta je najveći zločin i 6. razlog? Pokušala joj je oteti Dipa. Kao što ima tih 6 razloga za njenu smrt, tako ima i 6 razloga za nju (Taru) da živi. Prvi razlog je što se vole od djetinjstva, stvoreni su jedno za drugo. Nasloni se na Dipa i drži pištolj, govori da je Dip najbolji životni partner za nju. Arohi mora platiti za sve, za to što ga je upucala. Upucala ga je tu blizu srca. Dip pogleda Arohi. Tara veli da u njegovom srcu nema niko osim nje niti će biti. Da mu pištolj u ruku. Dip stoji.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!