Ishq Mein Marjawan - 197. ep. - Dip spasi Arohi, a Deni oboje

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 197. ep. – Dip spasi Arohi!

By  | 

Dip govori Tari da pusti Arohi, on će doći gdje god želi. Tara veli da ne brine, neće ga ubiti još, želi da ga gleda kako pati. Sada će platiti što je izdao. Daje mu još jednu šansu, igraće jednu zanimljivu igru. On mora pronaći Arohi. Vidjeće šta on može uraditi za svoju ljubav. DIp joj govori da ućuti. Deni pita šta se desilo. Dip razmišlja, čuo je uplakani glas, zna gdje bi mogla biti. To je Čavani..Deni pita ko je to, Dip samo ode, Deni pođe za njim.
Tara ošamari Čavanija, Čavani pita gdje mu je sestra, šta joj je uradila. Ona se prisjeti kako je došla kao Arohi do Čavanija, zagrlila ga. A onda ga ošamarila. Stavi mu nož na vrat, Čavani shvati da je Tara i moli je da ga ne ubije. Ona mu kaže da radi šta mu kaže, neka nazove Arohi. On to uradi, Arohi veli da dolazi. Kada ona dođe, Tara je udari u glavu i onesvijesti. Kraj sjećanja. Tara mu govori da je on zvao. Čavani je moli da joj ništa ne uradi. Tara mu pokaže Arohi zaključanu u nekom kovčegu kako vrišti. Čavani moli da je pusti, Tara veli da će ostati tu.
Dip dolazi tu sa Denijem. Grli Čavanija. Čavani ga moli da spasi Arohi, ubiće je. Dip ga uvjerava da se ništa neće desiti. Deni pita kako će je naći. Čavani pokazuje telefon i video Arohi. Tara preko telefona govori da ona ne može disati unutra, umrijeće, a oni će to vidjeti. Deni veli da on ima rješenje. Dip nazove Virata i govori mu sve, Virat traži broj telefona, pratiće lokaciju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site