Dip zaključa Arohi u sobu, Tara uradi rituale umjesto nje

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 22. ep. – Dip zaključa Arohi u sobu, Tara uradi rituale umjesto nje!

By  | 

Maja pita Arohi kakav je to bezobrazluk. Arohi je uplakana i uplašena, govori da ne zna odakle zmija tu, ona se ne bi mogla šaliti tako sa njom, smatra je svojom majkom. Govori istinu. Maja se malo smirila, veli da je u redu, vjeruje joj. Izvini se. Uplašila se. Dip posmatra sve kroz onu rupu. Arohi pita odakle zmija tu. Maja veli da je možda iz neke biljke ili nečeg sličnog. Šeru veli da je zmija mrtva. Sušant zaključi da je neko stavio zmiju na pladanj. Oglasi se Dip, veli da je Sušant u pravu. Neko je stavio na pladanj. Ko može tako bolesno da se šali? Ako je neko od njih, biće kažnjen. A ceremonija je otkazana. Svi su šokirani. Dip nastavi da neće biti ni Karva Čauta ni zabave. Arohi govori da ne mogu da otkažu, nije u redu. Moraju da urade to, neka zaboravi na ovo, kasnije će to rješiti. Mjesec će uskoro izaći. Dip se složi, ako je to što ona želi. Signalizira Šeri da iznese zmiju. Svi izađu ispred kuće. Arohi je i dalje uznemirena. Pritvi krene pojesti čokoladicu, no Maja dođe te on odustane od namjere. Na kraju je podijele, Maja krišom pojede. Šeru dolazi i požuruje ih, gladan je. Maja punih usta pita zašto je on gladan. Šera stidljivo govori da je i on postio da buduću ženu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site