Ishq Mein Marjawan- 221. epizoda - Deni je mrtav..

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan- 221. ep. – Deni je mrtav!

By  | 

Deni pomisli kako mora reći Arohi, pokušava da uđe, ali ga stražar ne pušta. Arohi se pita kako Deni može to da uradi, Dip veli da je on nikada ne smije dotaći dok je on tu. Neka ne brine. Arohi veli da ne zna šta da radi, Dip joj smiruje.
Arohi se prisjeća svega, Deni je zvone, ona prekine. On je nastavi zvati, ona mu kaže da prestane. Deni veli da zna nešto o Tari, zamoli je da se vidi u 12. Dip veli da će ga on lično ubiti, Arohi ga smiruje, blokiraće ga, on ne može ništa da uradi. Deni misli kako će danas ili sutra da mu povjeruje.
Roma govori Tari da prestane da se igra sa njim i ubije ga. Virat dolazi i pusti snimak kako Deni govori Arohi da zna nešto o Tari.
Arohi traži dokaze u Denijevoj sobi.
Tara, Roma i Virat dolaze na mjesto gdje je Deni pitao Arohi da se vide. Roma veli da možda Deni zna da Dip nije ubio svoju majku. Tara pita da li je zamka. Deni je davi i govori da jeste, stavili su čip da bi snimali sve što se događa. Stavi joj nož oko vrata, zna ko je ubio Dipovu majku i otići će u zatvor.
Arohi dolazi kod doktora i pita zašto je dao Deniju tu injekciju koja ga je onesvijestila. Doktor veli da nije ništa, Roma mu je prijetila. Pitala ga je da onesvijesti Denija. Aohi je šokirana, znači da je Deni nevin.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site