Ishq Mein Marjawan - 222. ep. - Tara greškom ubije Romu

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 222. ep. – Tara greškom ubije Romu!

By  | 

Arohi i Dip se prisjećaju šta im je Deni rekao. Dipu je teško, Arohi donosi vodu, on govori da će se u narednih 24 dana osvetiti za Denijevu smrt.
Dip posjeti Dilipa u zatvoru. Veli da su ga svi ostavili tu. On će biti prebačen u zatvor sa ostalim kriminalcima, ima njegov medicinski nalaz koji može da pokaže da je bio bolestan i da nije ništa uradio. Ali on mu mora reći adresu ostalih. On će ga zauzvrat izvući iz zatvora. Dilip pita hoće li, policajac čuje i informiše Virata. Virat i ostali pobjegnu iz skrovišta.
Dip je ljut, ovaj put će ih kazniti za sve. Arohi govori da neće sam. Dip veli da je Deni mrtav zbog njega. Tara nazove Arohi i govori da svi koje vole umiru. Samo je Dip preostao, a sada će i on. Arohi vrisne Dipovo ime. On dođe do nje, ugleda nož u jastuku. Pita šta je to, Arohi ga zaključa u sobu. Govori da su svi umrli zbog nje, ona će ići, a ne on. Neće ga pustiti da rizikuje život. Dip je pita da ne radi to, neka otvori vrata.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!